«Ut Av Mørket for Blå Kors SnakkOmMobbing.no» av Audun Rensel

Blå Kors Kristiansand har lansert låta «Ut Av Mørket for Blå Kors SnakkOmMobbing.no», en låt til håp og inspirasjon for alle som strever med utfordringer som utenforskap, ensomhet, tunge tanker og vanskelige følelser.

Sangen er laget for chat-tjenesten Blå Kors SnakkOmMobbing.no og hovedbudskapet er at det hjelper å dele det vanskelige med noen du stoler på og at det går over. Sangen laget og fremføres av Audun Rensel, tidligere deltaker i Idol og The Voice, som selv har erfaring som chat-vert på Blå Kors SnakkOmMobbing.no.

Det er et solid team som står bak produksjonen av låta med tekst, melodi og fremførelse av Audun Rensel, tidligere finalist i Idol og deltaker på The Voice, instrumenter av tidligere Spellemannsvinner Ronnie Jacobsen og mastring av Lars Erik Lia.

Hør sangen på Spotify